Timp de pregatire: 01:00 ore.
Numar de portii: 6.
Grad de dificultate: usor.
Ingrediente
- 5 galbenusuri
- 500 g paste
- 500 g bacon
- 200 g smantana
- 400 g parmezan (eu am folosit cascaval)
Preparare
- Baconul se caleste. Eu l-am avut gata feliat, dar se poate lua bucata intreaga si taia bucatele mici.
- Parmezanul se razuieste marunt sau il puteti gasi gata maruntit.
- Intr-un bol se amesteca cele 4 galbenusuri, impreuna cu smantana, iar apoi se adauga jumatate din parmezanul razuit.
- Pastele se fierb al dente, iar apoi se scurg printr-o strecuratoare.
- Pastele se adauga peste sunculita si se amesteca, incorporandu-se apoi sosul format din galbenusuri, smantana si parmezan.
- Se pune la foc mic pana sosul se incheaga.
- La sfarsit se pune parmezan peste paste.
Sper ca o sa incercati reteta si daca o faceti, nu uitati sa-i faceti o poza preparatului dumneavoastra si sa-l trimite-ti pe: miefomicalaburtica@yahoo.com cum a facut si una din vizitatoarele blogului:
Pana data viitoare:
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu