Timp de pregatire: 00:30 ore.
Numar portii: 20.
Grad de dificultate: usor.
Ingrediente
- 1 jumatate de litru de lapte
- 500 de grame ficat de pui
- 80 g unt
- ghimbir
- sare si piper dupa gust
Preparare
- Ficatul de pui se tine in lapte aproximativ 5-10 minute, dupa care se fierbe, lasandu-se apoi la racit.Se lucreaza cu ficatul racit, deoarece, daca ar fi cald, ar topi untul mult mai repede si ar parea foarte moale, dar cand s-ar raci ar fi foarte tare, incat nu l-ati putea intinde pe paine.
- Dupa ce s-a racit, puneti ficatul in robot, iar dupa ce s-a tocat, adaugati untul taiat bucatele, de preferinta, pentru a fi mai usor de incorporat.
- Acum depinde de cat de pastos doriti sa fie. Adaugati unt dupa preferinta.
- Se sfarama ghimbirul, se pune sare si piper dupa gust si se mai pot adauga si alte condimente sau plante aromatice (noi am adaugat patrunjel).
Sper ca o sa incercati reteta si daca o faceti, nu uitati sa trimiteti poze pe adresa de e-mail: miefomicalaburtica@yahoo.com, cum a facut si unul dintre vizitatorii blogului:
I-a iesit foarte bine! Dumneavostra ce spuneti?
Pana data viitoare:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu